Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Liftservice Totaal

Liftservice Totaal is een jong en dynamisch bedrijf wat hoofdzakelijk drijft op het specialisme van de twee ondernemers. Ze bieden verschillende soorten liftonderhoud aan daarnaast moderniseren en repareren ze ook alle soorten liften. Het bedrijf heeft jarenlange kennis en veel ervaring in de markt. Voorop staat veiligheid, service en duurzaamheid dit zijn tenslotte de meeste belangrijke factiren voor een een goede werking van een lift. Het voordeel van Liftservice Totaal is dat ze gebruik maken van marktvrije producten. Op deze manier kunt u altijd producten voor uw lift aanschaffen en laten onderhouden en of repareren. Zo bent u nooit gebonden aan een specifieke liftleverancier. 

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar liftonderhoud en service, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de liftonderhoud offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 39)

Matrix prijs kwaliteit Liftservice Totaal
(Afbeelding 39)

 

Reviews op internet

Liftservice Totaal krijgt op Google 4,7 sterren van de 5. Er hebben 3 beoordelaars een review geschreven over Liftservice Totaal

(zie afbeelding 50)

Liftservice Totaal Google reviews

Afbeelding 50

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Liftservice Totaal onderhoudsoffertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Ontstaansgeschiedenis Liftservice Totaal

Het bedrijf is door Bart Wiegers en André Touwslager twee echte liftspecialisten opgericht. Beide hebben zeer veel eravring en expertise binnen de liftenbranche. Ze hebben de missie om liftservice in de liftenbranche naar een hoger niveau te tillen. Ze vormen een flexibel en goed op elkaar ingespeeld team, ze houden kwaliteit, snelheid en flexibiliteit hoog in het vaandel.

Services

Liftservice Totaal is een klein maar dynamisch liftbedrijf wat gespecialiseerd is in liftonderhoud, liftrenovatie en liftreparaties.

Actief in welke regio?

Liftservice Totaal levert haar dienstverlening in héél Nederland.

Organisatiegrootte Liftservice Totaal

Liftservice Totaal heeft organisatiegroote van zo een twintigtal werknemers in  vaste dienst.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Liftservice Totaal zit aan De Run 4308, 5503LN te Veldhoven.

Aantal monteurs

Liftservice Totaal heeft circa 20 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONE - Otis - Schindler - Skylift - Qlift -

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftonderhoud en service aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken