Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

RMS Liften

RMS Liften een specialist in goederenliften en horecaliften. Ze hebben een groot aanbod in (klein) goederenliften, en goederenheffers. Ze plaatsen en installeren de goederen- en keukenlift zelf. Voor renpvatieprojecten van personenliften kunt u ook een beroep op RMS Liften doen. Horecaliften hebben ze al bij veel bedrijven in Nederland geplaatst. Ze zijn ook een goede partij voor liftonderhoud. De onderhoudskosten per uur bij RMS Liften met service contract zijn: circa €56.25.- excl. btw per uur. 

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar goederenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de goederenlif offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 41)

Matrix flexitec
(Afbeelding 41)

 

Reviews op internet

RMS Liften krijgt op Google 4,9 sterren van de 5. Er hebben 26 beoordelaars een review geschreven over RMS Liften (zie afbeelding 42)

Flexitec Reviews

Afbeelding 42

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de goederenlift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

RMS Liftoffertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis RMS Liften

Het bedrijf is een aantal jaren geleden opgericht  en is dus een vrij jong bedrijf

Flexitec is een van de grotere merken als het gaat om goederenliften en personenliften. Flexitec levert ook Liftonderhoud en service. En er is een 24/7 storingsdienst

Actief in welke regio?

Flexitec biedt is actief in heel Nederland

Organisatiegrootte RMS Liften

RMS Liften heeft wel 25 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van RMS Liften. zit aan de Ploegerstraat 2, 2645 LW  in Delfgauw

Aantal monteurs

RMS Liftenheeft ongeveer 15 liftmonteurs in dienst die gecertificeerd en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Skylift - Qlift -

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de andere liftmerken die er zijn?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken