Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

MTH Lifttechniek

MTH Lifttechniek is een Installatiebedrijf voor o.a. huisliften en rolstoelliften  in Alphen aan den Rijn. MTH Lifttechniek levert liften voor de consumenten- en zakelijke markt.
Bekijk zelf de huisliften en platformliften van MTH Lifttechniek

Prijs/Kwaliteitsverhouding MTH Lifttechniek

MTH Lifttechniek is een erkend liftbedrijf dat opereert in Nederland en Belgie. Het bedrijf is professioneel en vakkundig. Het bedrijf is gefuseerd samen met Marco Lifttechniek, Tramétex en Hymo. Ze dragen zorg voor de beste montage en het correcte onderhoud van verschillende liftinstallaties. Daarnaast is het bedrijf een leverancier van personenliften en goederenliften. Ze bieden dus een breed scala van liften aan. 

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de huislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Bent u benieuwd naar de pijs van huislift van MTH Lifttechniek? Bekijk dan de prijsinformatie die we hieronder verschaffen. Op het gebied van huisliften kunnen liftmerken zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftfabrikanten de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 37)
Matrix MTH Lifttechniek
(afbeelding 37)

Reviews op internet

MTH Lifttechniek krijgt op Google 5 sterren van de 5. Er hebben momenteel 3 beoordelaars een review geschreven over MTH Lifttechniek (zie afbeelding 38)

MTH Lifttechniek reviews
(afbeelding 38)

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

MTH Lifttechniek offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis MTH Lifttechniek

MTH Lifttechniek  is opgericht als liftbedrijf en is gefuseerd met andere bedrijven om zo voldoende slagkracht te creëren.

Services

MTH Lifttechniek heeft een storingsnummer dat van maandag tot en met vrijdag bereikbaar is.  En ze bieden een 24-uurs service aan.

Actief in welke regio?

MTH Lifttechniekis actief in heel Nederland en België (Benelux).

Organisatiegrootte

MTH Lifttechniek is een bedrijf met 30 medewerkers en gecertificeerde monteurs.

Kantoren

MTH Lifttechniek B.V.  is gevestigd aan de Antonie van Leeuwenhoekweg 15, 2408 AL te Alphen aan den Rijn.

Snelheid respons bij een eventuele storing

MTH Lifttechniek heeft een storingsnummer en biedt diverse servicediensten aan met snelle responstijden.


Neem gerust contact met ons op

Velden met een * zijn verplicht.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp  Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een huislift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken