Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Domilift

Domilift levert huisliften. Domilift B.V. maakt deel uit van de Venson Care Group. Ze leveren oplossingen voor het overbruggen van hoogtes voor de zakelijke maar ook de particliere markt. Ze willen graag meehelpen aan de wens van ouderen om langer thuis te kunnen blijven wonen. De Domilift huisliften zijn rolstoel-toegankelijk.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar domiliften woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Bent u benieuwd naar de pijs van huislift van Domilift? Bekijk dan de prijsinformatie die we hieronder verschaffen. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftmerken zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftfabrikanten de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 33)

Matrix Domilift
(Afbeelding 33)

 

Reviews op internet

Domilift krijgt op Google 0 sterren van de 5. Er is nog geen beoordelaar die een review heeft geschreven over Domilift (zie afbeelding 34)

afbeelding 33 van reviews van Google over Domilift
Afbeelding 34

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Bekijk de Domilift Prijslijst aan de hand van de volgende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften en cabineliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€1.500 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€16.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid liftonderhoudscontract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Liftservice

Domilift heeft een landelijk dekkende liftservice die zeven dagen per week bereikbaar is.

Actief in welke regio?

Domilift levert haar producten en diensten aan in Nederland.

Domilift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Geschiedenis van Domilift

Domilift heeft zich al sinds 1996 gespecialiseerd in woningaanpassingen inzake liften.

Organisatiegrootte Domilift

Domilift is onderdeel van de Venson Care Group, en heeft groot team van mensen in dienst.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Domilift B.V. zit in het Hanzepark aan de Zweedsestraat 8A, 7418 BG te Deventer.

Aantal monteurs

Domilift heeft een groot aantal liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Domilift huislift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken