Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

De Gier Liftadvies

Gerrit de Gier van De Gier Liftadvies weet alles van reparaties, onderhoud en een refit van liften. We kunnen uw aanvraag of second opinon behoefte aan hem doorgeven voor u. De Gier Liftadvies weet echt alles van reparaties, onderhoud en refit van liften. De Gier Liftadvies geeft u onafhankelijk advies bij renovatie en reparatie van liften. Dus als u er echt niet meer uitkomt of u wilt simpelweg weten wat er nu echt moet gebueren tijdens een liftrenovatie of welk traject u wel of juist nie tin moet gaan dan kunnen we u doorverwijzen naar Gerrit de Gier.

Liftadvies offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Reviews op internet

De Gier Liftadvies krijgt momenteel nog op Google 0 sterren van de 5. Er is nog geen beoordelaar die een review heeft geschreven over De Gier Liftadvies (zie afbeelding 50)

afbeelding van reviews van Google over De Gier Liftadvies
Afbeelding 34

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Bekijk de De Gier Liftadvies Prijslijst aan de hand van de volgende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften en cabineliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€1.500 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€16.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid liftonderhoudscontract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Liftservice

De Gier Liftadvies heeft een landelijk dekkende liftservice die zeven dagen per week bereikbaar is.

Actief in welke regio?

De Gier Liftadvies levert haar diensten aan in Nederland.

De Gier Liftadvies offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Geschiedenis van De Gier Liftadvies

De Gier Liftadvies heeft zich al sinds jaren gespecialiseerd in liftadvies. Gerrit de Gier is zelf 77 en jaren lang ondernemer geweest en weet alles van liften en renovatie van liften.

Organisatiegrootte De Gier Liftadvies

De Gier Liftadvies is een eenmansbedrijf met een uitgebreid netwerk van erkende liftspecialisten.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een De Gier Liftadvies huislift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken