Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Triwa Trapliften

Triwa Trapliften is fabrikant van trapliften. Ze maken al sinds 1999 trapliften volledig in eigen beheer. Ze vervaardigen zelf alle onderdelen en kunnen deze dan ook goed vervangen indien nodig. Het is daaarom oo mogelijk een traplift onderhoudscontract of traplift service beurt te krijgen bij Triwa Trapliften.  Ze leveren trapliften in Nederland, België en Duitsland dit geeft goed weer wat de grootte van triwa Trapliften is binnen de liftenbranche.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar trapliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere traplift offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften kunnen de liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 43)

Triwa Trapliften Prijs kwaliteit Matrix  
(Afbeelding 43)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 5  beoordelaars Triwa trapliften gemiddeld met 3,4 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 44)

 Triwa Trapliften Google Reviews
Afbeelding 44

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Staat de traplift binnen of buiten
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de (trap)lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Triwa traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Triwa Trapliften

Het bedrijf Triwa Trapliften is gestart in 1999 met het maken/ produceren van verschillende materialen en heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld als traplift fabrikant.

Services

Triwa Trapliften is een van de middel grote merken als het gaat om trapliften.  Ze fabriceren en installeren zelf traplfiten in eigen beheer. Onderhoud aan trapliften doen ze ook.

Actief in welke regio?

Triwa Trapliften biedt producten en diensten aan in héél Nederland, België en Duitsland

Organisatiegrootte Triwa Trapliften

Triwa Trapliften heeft een organisatiegrootte van wel 250 man personeel. 

Kantoren

De Hoofdkantoor van Triwa Trapliften zitten aan: de Denemarkendreef 10, 8447 SG te Heerenveen. Verder zijn ze ook aanwezig in Arnehm en Zaandam.

Aantal monteurs

Triwa Trapliften heeft wel 300 liftmonteurs en traplift experts die werkzaam zijn bij Triwa.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - Thyssen Krupp - Handicare - Stannah - Smienk

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Triwa traplift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over andere traplift merken?


Bel me terug

Ik wil een prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken