Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

RECO Lift Solutions

RECO Lift Solutions is een bedrijf dat zich specialiseert in trapliften. Ze bieden op maat gemaakte tijdelijke oplossingen voor mensen die moeite hebben met traplopen, waardoor ze veilig en comfortabel kunnen blijven bewegen in hun eigen huis. RECO Lift Solutions ontwerpt en installeert trapliften die specifiek zijn afgestemd op de individuele behoeften en de configuratie van de trap in een woning. Ze bieden verschillende soorten trapliften aan, waaronder rechte trapliften en trapliften voor trappen met bochten, meerdere verdiepingen of wenteltrappen.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar trapliften om te kopen of te huren, de mogelijkheid om in één keer meerdere traplift offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften kunnen de liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 50)

RECO Lift Solutions Prijs kwaliteit Matrix  
(Afbeelding 43)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 5  beoordelaars RECO Lift Solutions gemiddeld met 3,6 sterren van de 10 beoordeeld. (zie afbeelding 44)

 RECO Lift Solutions Google Reviews
Afbeelding 51

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een Traplift onderhoudscontract voor je traplift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de (trap)lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis RECO Lift Solutions

RECO Lift Solutions is een Nederlands bedrijf dat in 2001 is opgericht. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van trapliften en andere mobiliteitsoplossingen. Ze streven ernaar om mensen te helpen hun mobiliteit te behouden en onafhankelijk te blijven in hun eigen huis. Sinds de oprichting heeft RECO Lift Solutions zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op het gebied van trapliften en is het actief in zowel Nederland als internationaal.

Services

De trapliften van RECO Lift Solutions zijn doorgaans voorzien van ergonomische stoelen met veiligheidsgordels en armleuningen voor extra comfort en veiligheid tijdens het gebruik. Ze worden aangedreven door elektrische motoren en zijn uitgerust met intuïtieve bedieningselementen, zodat gebruikers de traplift gemakkelijk kunnen bedienen. Het installatieteam van RECO Lift Solutions zorgt ervoor dat de traplift nauwkeurig wordt geplaatst en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ze zorgen ook voor het onderhoud en de reparatie van de trapliften om ervoor te zorgen dat ze optimaal blijven functioneren.

Actief in welke regio?

RECO Lift Solutions biedt producten en diensten aan in Nederland en internationaal,

Organisatiegrootte RECO Lift Solutions

RECO Lift Solutions heeft een organisatiegrootte van circa 125 man. 

Kantoren

Het Hoofdkantoor van RECO Lift Solutions is gevestigd aan de Containerweg 2a, 2742 RA te Waddinxveen.

Aantal monteurs

RECO Lift Solutions heeft 50 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - Thyssen Krupp - Handicare - Stannah - Smienk

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over andere traplift merken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel 0900-0400434
Liftprijzen vergelijken