Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Noodliften

Bij Noodliften kunnen wooncomplexen rekenen op een betrouwbare traplift oplossing wanneer de vaste lift buiten gebruik is. Met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren van noodliften bij liftstilstand en liftonderhoud, plaatst het team van Noodliften.nl snel en vakkundig rechte steektrapliften in traphuizen.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar tijdelijke trapliften of trapliften om te huren, de mogelijkheid om in één keer meerdere traplift offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften kunnen de liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 43)

Noodliften Prijs kwaliteit Matrix  
(Afbeelding 43)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 13  beoordelaars Noodliften gemiddeld met 3,8 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 55)

Noodliften Google Reviews
Afbeelding 55

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een (tijdelijke) traplift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan rechte trapliften, trapliften met een bocht. Trapliften voor buiten. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€1.250 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Staat de traplift binnen of buiten
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)
 • Garantie 1, 2 of 5 jaren
 • Tijdelijke traplift of huren van een traplift

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de (trap)lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Tijdelijke traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Noodliften

Noodliften is ontstaan vanuit de behoefte aan een betrouwbare en snelle oplossing voor liftstilstand en liftonderhoud. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in Nederland en heeft in de loop der jaren een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van noodliften. De rest van de ontstaansgeschiedenis van Noodliften begint met een team van professionals met uitgebreide ervaring in de liftenindustrie. Ze waren zich bewust van de urgentie en de gevolgen van liftstilstand, vooral voor mensen die afhankelijk zijn van de lift om zich binnen een gebouw te verplaatsen. Ze zagen een kans om een oplossing te bieden die snel, betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Services

Veiligheid staat bij Noodliften voorop. Daarom zijn de tijdelijke trapliften uitgerust met een uniek verlichtingssysteem in de rails, waardoor zelfs in de donkerste trappenhallen voldoende verlichting aanwezig is. Bovendien zorgen limietsensoren in de noodliften voor een soepele en veilige stop bij elke stijging en daling. Alle producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen (NEN-ISO 8140) en worden met minimale overlast en schade geïnstalleerd.

Actief in welke regio?

Noodliften biedt producten en diensten aan in Nederland en België.

Organisatiegrootte Noodliften

Noodliften heeft een organisatiegrootte van wel 250 man personeel. 

Kantoren

Het hoofdkantoor van Noodliften zit aan: Marconiweg 6, 4131 PD Te Vianen.

Aantal monteurs

Noodliften heeft wel 25 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - Thyssen Krupp - Handicare - Stannah - Smienk

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Triwa traplift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over andere traplift merken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel 0900-0400434
Liftprijzen vergelijken