Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Abba Trapliften

Abba Trapliften is een leverancier van trapliften van verschillende merken trapliften namelijk: ThyssenKrupp Otolift, Stannah, Alpha Trapliften en Hawle Trapliften. Abba trapliften monteert de gewenste traplift volledig naar uw wensen en eisen. De traplift installatie wordt door ervaren vakmensen uitgevoerd. Het bedrijf is reeds een aantal jaren actief en levert naast trapliften ook badliften. Ook is het mogelijk een tweedehands traplift aan te schaffen of te huren. Tot slot leveren ze een jaarlijks traplift service abonnement.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar trapliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de traplift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel  Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 45)

Abba Trapliften Matrix Prijs kwaliteit  
(Afbeelding 45)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 2 beoordelaars Abba trapliften gemiddeld met 4,5 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 46)

Abba Trapliften Google Reviews
Afbeelding 46

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Abba Trapliften

Abba Trapliften is een aantal jaren geleden opgericht en levert trapliften en badliften. Ze hebben veel ervaring en hoogwaardige kennis als het gaat om trapliften.

Abba Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.Services

Abba Trapliften levert als diensten de verkoop van de bekende merken trapliften, ze bieden tweedehands trapliften aan. Tot slot bieden ze een een voordelig service abonnement van ABBA Trapliften aan. Uw traplift kan jaarlijks gekeurd worden door deze dienst.

Actief in welke regio?

Abba Trapliften biedt producten en diensten aan in Nederland

Organisatiegrootte Abba Trapliften

Abba Trapliften heeft een personeelsbestand van circa 25 mensen die er werkzaam zijn.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Abba Trapliften zit aan de Zilverstraat 11, 2872 ZV te Schoonhoven .

Aantal monteurs

Abba Trapliften heeft 25 liftmonteurs en installateurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft.  Thyssen Krupp - Handicare - Stannah - Smienk

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Abba Traplift aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over Liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken