Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Traplift, ouderenorganisatie en de overheid

Het overheidsbeleid is erop gericht dat burgers met gezondheidsproblemen zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen thuissituatie blijven wonen. Dit beleid sluit nauw aan bij wat burgers doorgaans zelf ook willen. De komende jaren zullen veel verzorgingshuizen en beschermde woonvormen worden gesloten, waardoor ca. 100.000 burgers in hun eigen huis moeten blijven wonen. Volgens ouderenorganisatie ANBO kan dit beleid uitsluitend worden gerealiseerd wanneer er voldoende woningen zijn, die in fysiek opzicht zijn of kunnen worden aangepast voor mensen met een beperking. Hierbij kunt u denken aan de afwezigheid van drempels, deuren die geschikt zijn voor een rolstoel, bad- en slaapkamer op de begane grond

Uw woning aanpassen

Wanneer een woning niet of niet snel genoeg kan worden aangepast en een verhuizing niet goed mogelijk is, leidt dit vaak tot ongewenste situaties. Een voorbeeld hiervan is het breken van een heup door een val van de trap of door het uitglijden in de douche. Dergelijke valincidenten kosten de gemeenschap jaarlijks 60 miljoen euro aan medische kosten. Ook moet er door het ontbreken van (tijdige) woningaanpassingen veelvuldig onnodig een beroep worden gedaan op mantelzorg en professionele hulp. Het is dus zaak dat het aanbod levensloopbestendige woningen gaat aansluiten op de vraag die er in de toekomst naar zal zijn. Door het tijdig aanpassen van de eigen woning kan hierop in worden gespeeld. De vraag is alleen hoe dit binnen de maatschappij in werking kan worden gezet

Traplift mogelijkheden voor u

Er zijn talloze mogelijkheden om de woning weer woonbaar te maken. U kunt de verschillende traplift mogelijkheden rustig aanvragen en doornemen. Zo krijgt u een goed beeld of het voor u zinvol is om een traplift aan te schaffen. Wellicht is het een betere optie om een huislift aan te schaffen. De keuze is geheel aan u. We helpen u graag met deze zoektocht.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende trapliftleveranciers oplopen tot 35%.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Traplift aan.

Externe bronnen:

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over een traplift?