Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een huislift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Top 3 beslispunten bij de aanschaf van een huislift

Als u een huislift gaat kopen, zijn er een aantal zaken die u goed moet overwegen. Hieronder vindt u de top 3 beslispunten bij de aanschaf van een huislift.

1. Plaats

Tegenwoordig is er niet veel ruimte meer nodig voor een huislift. De kleinste huislift neemt zelfs niet meer dan één vierkante meter in beslag. Dit betekent dat vooral de plek waar de lift moet komen, belangrijk is bij deze afweging. Waar is dat het meest praktisch? Waar past de lift goed in het interieur? Soms is het handig de huislift naast de trap te plaatsen, maar soms is het juist wenselijk vanuit een andere ruimte naar boven te kunnen. Deze plaatsbepaling is naast uw eigen wens en voorkeur ook afhankelijk van de montagemogelijkheden. Zowel de grote van de lift als de beschikbare ruimte in uw woning is daarbij een factor. Vraag uw liftleverancier en monteur goed naar de mogelijkheden.

2. Persoonlijke wensen en voorkeuren

Uw persoonlijke wensen en voorkeuren spelen natuurlijk een grote rol bij de keuze van de meest geschikte huislift in uw woning. Hoe groot wilt u dat de lift is? Hoeveel ruimte heeft u in uw woning voor de lift over? Naar hoeveel verdiepingen moet de lift gaan? Hoeveel mensen moet de lift kunnen vervoeren? Moet de lift ook geschikt zijn voor een rolstoel? Moet de lift worden weggewerkt in het interieur? Wilt u een stoeltje in de lift of andere extra’s? Dit soort vragen en meer moet u uzelf stellen voordat u een beslissing neemt voor de aanschaf van de juiste huislift.

3. Prijs

Allereerst is het belangrijk te bepalen hoeveel budget u heeft voor de aanschaf van een huislift. Dit type lift komt in veel vormen en maten en kan daarom enorm in prijs uiteen liggen, afhankelijke van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw woning. Kleine huisliften zonder schacht en zonder luxe extra’s zijn uiteraard goedkoper dan grote(re) huisliften met eventuele luxe extra’s. Er is veel mogelijk en afhankelijk van uw wensen en voorkeuren en uw beschikbare budget kunt u voor veel luxe en design kiezen. Laat u ook hier goed over informeren voordat u tot aanschaf over gaat.

Vraag nu offertes aan voor een huislift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten huisliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw huislift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor huisliften

aangezicht van een dichte lift en een trap omhoog en een open deur