Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Huislift in trapgat

Het grootste probleem bij het plaatsen van een huislift is het maken van het gat in de verdiepingsvloer.  Het trapgat kunt u hiervoor niet gebruiken, want bouwregels schrijven voor dat er altijd een toegankelijke trap moet blijven. Er zal dus ergens anders een extra gat moeten komen. Dus plaatst u een huislift in een bestaand trappengat, zorg dan dat er naast de lift altijd nog een trap aanwezig is. Houd rekening tijdens de verbouwing met de bouwaanvraag, de vergunning en het benodigde tekenwerk

Trapgat installatie huislift

Bij een standaard woning met een zogenaamde 'luie trap', zoals alle moderne woningen meestal hebben. dient u ook met andere zaken rekening dient te houden. Zoals hieronder beschreven. Door middel van een kleine sparingsmaat kan een lift veelal op plaatsen worden geïnstalleerd waar andere liften niet passen.  De lift is dan minder dan 1m diep en dus in de meeste gevallen goed te plaatsen in het bestaande trappengat. Dan wordt er een aangepaste trap naast de lift geplaatst.  Wanneer er voldoende ruimte is in het trapgat dan is het mogelijk om een huislift in de loze ruimte in het midden te plaatsen.

De huislift die in uw interieur past

U kunt nu bijna alles zelf aanpassen aan uw wensen. U kunt de kleur, glassoort, wanden, extra opties allemaal zelf kiezen. Bedenk daarom goed van te voren wat u graag terug wilt zien als u een huislift in uw trapgat of loze ruimte laat plaatsen. De huislift daar gaat u elke dag tegenaankijken en levert ook nog een extra waarde voor uw woning op. Het is dus verstandig hierin goed doordachte keuzes te maken. Vraag daarom altijd meerdere huislift offertes aan voordat u een beslissing neemt.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een huislift aan.

Huislift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over huisliften?