Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Vast in de lift zitten

Gerard van Vliet (78) zat afgelopen zaterdag vroeg in de ochtend vast en kreeg het stikbenauwd, hij zat dik een half uur vast in de lift in het parkeergebouw in Groningen. Dit is niet een uniek geval. Per dag zitten mininmaal 110 Nederlanders vast of opgesloten in een lift. Ons advies is, blijf altijd kalm en blijf vooral rustig” . Vragen bel het servicenummer 0900-0400434.

30 minuten stress

Hij moet er niet aan denken dat hij met ‘vier andere mensen samen’ 30 minuten had vastgezeten in de lift. In dit geval was hij alleen en duurde het niet al te lang. "Ik heb me in ieder geval nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld ”, zegt Gerard van Vliet (78). Ik gaf aan dat ik vanaf nu altijd de trap zal proberen te nemen maar mijn gezondheid laat dit eigenlijk niet goed toe.

Cijfers

Kijkend naar de cijfers van het Liftinstituut is het zo dat er jaarlijks 47.000 mensen opgesloten raken in een lift. Dat zijn er dus meer dan 100  per dag. Liftopsluitingen komen helaas frequent voor”, geeft het Liftinstituut aan.  Uit het lopende onderzoek van het Liftinstituut blijkt dat 30% van de liftgebruikers die vastgeraken zichzelf uit de benarde situatie probeert te bevrijden. Dit is een erg gevaarlijke situatie.  Bekijk hier een training voor veilig bevrijden. Voor informatie bel het servicenummer 0900-0400434

Paniek en stress

Vooral niet in paniek raken en direct de alarmknop indrukken. Dan moet u rustig afwachten tot er een hulpdienst arriveert. Dit is het officiële advies van het Liftinstituut. Beschadigde deuren zijn de meest voorkomende oorzaken van liftopsluitingen. De deuren worden vaak door kwajongen kapotgemaakt omdat ze er ruw mee omspringen.

Mobiel nummer of spreekluisterverbinding

Als u belt met uw eigen telefoon of de telefoon in de lift zelf, dan is vaak de liftmonteur binnen 15- 30 minuten ter plaatse om de vastzittende persoon of personen vrij te laten uit de vervelende situatie.
Mocht het zo zijn dat er geen verbinding mogelijk is dan is er ook vaak een 24/7 alarmknop in de lift aanwezig war u op kunt drukken.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een lift aan.

Vrijblijvend liftoffertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liften?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel 0900-0400434
Liftprijzen vergelijken