Wij helpen u graag!

Bel gerust: 020-261 56 77

Vul hieronder uw postcode in en ontvang 3 liftoffertes.
Alle soorten liften, liftrenovatie en onderhoud

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Welke wetgeving geldt er bij liftrenovatie?

Bij de overweging tot liftrenovatie of liftvervanging over te gaan, moet er rekening worden gehouden met de wettelijke kaders. Als het gaan om liftrenovatie dan blijft de norm die bij ingebruikname van de lift gold, van kracht. Dit kan ofwel NEN 1081 ofwel EN 81-1/2 zijn. Bij liftvernieuwing geldt de huidige norm voor nieuwe liften. Dat kan, bij ingebruikname voor 31 augustus 2017, de EN 81-1/2 zijn, maar ook de EN 81-20. Bij ingebruikname na 31 augustus 2017 geldt alléén nog de norm EN 81-20.

Normen verschillen

De normen verschillen als volgt: bij oudere liften is de minimaal vereiste vrije ruimte boven en onder de liftkooi kleiner dan bij de nieuwe norm. Dit houdt in dat als een lift vernieuwd wordt, en er moet voldaan worden aan de nieuwe norm, dat er te weinig ruimte boven en onder de lift beschikbaar kan zijn.

Eisen liften

Tot en met 31 augustus 2017 mag de norm EN 81-1/2 nog worden gehanteerd. Er is dus enige haast geboden bij de overweging om tot liftvernieuwing of renovatie over te gaan bij liften die momenteel nog onder de norm EN 81-1/2 vallen en over te weinig ruimte boven of onder de liftinstallatie beschikken voor de nieuwe norm.

Vergelijk prijs en kwaliteit en kies de juiste partner voor uw liftrenovatie.

Maak weloverwogen de juiste beslissing, het is altijd verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken voor u besluit met welke partner u de liftrenovatie wilt gaan uitvoeren. De eerste stap hierin is om meerdere offertes aan te vragen. Hieronder kunt u gratis en vrijblijvend 3 offertes aanvragen van erkende liftbedrijven voor het renoveren van uw lift(en).

Klik hier en ontvang 3 offertes voor renovaties

lift open man meet