Vergelijk renovatie offertes

Vraag uw prijsopgave aan

Vraag aan

Ontvang binnen één dag de beste offertes voor uw renovatie

3 renovatie offertes

Gratis, vrijblijvend en snel

Erkende renovatieleveranciers

Vergelijk liften

Vul uw postcode in en ontvang vrijblijvend 3 offertes voor liftrenovatie- en modernisering

Vul uw postcode in en ontvang vrijblijvend 3 offertes voor liftrenovatie- en modernisering

Velden met * zijn verplicht.

Waarom offertes via Liftoffertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.


Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wanneer liftleveranciers weten dat ze met elkaar in concurrentie staan zullen ze scherper offreren en meer service bieden.

Verschillende liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.

Dankzij Liftoffertes heb ik nu de juiste oplossing gevonden. Thijs heeft me heel goed geholpen, dank.

Jan Trouw, Wageningen

monteur met gele helm sleutelt aan een liftmechaniek
Aantal aangevraagde offertes
05497

Secure tested 23-May Vragen? Bel gerust 020-261 56 77 of mail naar info@liftoffertes.nl

Lees meer

Liftrenovatie is in feite het vernieuwen van een oude lift. Vaak is het zo dat een lift van 20 jaar of ouder toe is aan een liftrenovatie. Bij de renovatie van een lift wordt gezorgd dat de lift weer voldoet aan alle veiligheidseisen en minder storingen krijgt. Vaak kunnen specifieke onderdelen van de lift worden vervangen zoals de frequentieregelaar, liftkabels of de liftbesturing. Oude liftonderdelen kunnen tevens opnieuw gebruikt worden, waardoor liftrenovatie vaak een voordeliger alternatief is voor het in zijn geheel vervangen van een oude lift. Een liftrenovatie zorgt er tevens voor dat de levensduur van de lift verlengd wordt en het energieverbruik van de lift afneemt.

Bij de modernisering van een lift gaat het hoofdzakelijk om verbeteren van het uiterlijk van de lift. Het uiterlijk van de lift heeft onbewust veel invloed op het gevoel van veiligheid dat men heeft bij het gebruik van een lift. Bij een modernisatie moet men denken aan bijvoorbeeld het vervangen van de wanden van de cabine, het besturingspaneel of de draaideuren van de lift. Deze onderdelen worden dan in een nieuw jasje gestoken, zodat de lift weer als van deze tijd aanvoelt.

Bij de renovatie van liften raden wij aan om altijd te kijken of het in zijn geheel vervangen van de oude lift geen beter alternatief is. Wanneer een renovatie slechts een tijdelijke oplossing voor de korte termijn betreft, kan het compleet vervangen van de lift een beter alternatief zijn. Liftleveranciers kunnen hierover een persoonlijk advies op maat geven.

Maak weloverwogen de juiste beslissing, het is altijd verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken voor u besluit met welke partner u de liftrenovatie wilt gaan uitvoeren. De eerste stap hierin is om meerdere offertes aan te vragen. Hieronder kunt u gratis en vrijblijvend 3 offertes aanvragen van erkende liftbedrijven voor het renoveren van uw lift(en).