Wij helpen u graag!

Bel gerust: 020-261 56 77

Vul hieronder uw postcode in en ontvang 3 liftoffertes.
Alle soorten liften, liftrenovatie en onderhoud

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wanneer een nieuwe lift of liftrenovatie?

De beslissing om tot liftrenovatie over te gaan is van veel zaken afhankelijk. De technische staat en daarmee de veiligheid van de lift staan altijd bovenaan in deze afweging.

Wettelijke bepalingen

Daarbij moet er rekening worden gehouden met vernieuwde eisen aan de veiligheid en nieuwe wettelijke bepalingen. Het budget kan ook een rol spelen in de keuze de lift te renoveren of geheel te vernieuwen.

Risico's

Er zijn wel 74 risico’s te benoemen als het gaat om bestaande liften. In Nederland zijn een groot deel van deze risico’s afgedekt door de NEN-EN 1081 norm. Daarnaast bestaat er een Europees opgestelde SNEL-norm (Safety Norm Existing Lifts) die een hulpmiddel kan zijn bij de zorgplicht voor liften en daarmee de beslissing tot de aanschaf en installatie van een nieuwe lift, dan wel tot liftrenovatie over te gaan.

Top-6 van de SNEL-norm

De top-6 van de SNEL-norm bestaat uit de volgende verbeteringen aan een lift:

  1. Kooiafsluiting

  2. Geregelde aandrijving

  3. Spreek- en luisterverbinding

  4. Knelbeveiliging deuren

  5. Noodverlichting kooi

  6. Vang/snelheidsbegrenzer

Welke keuze moet ik maken?

Bij de keuze een nieuwe lift aan te schaffen of voor liftrenovatie te gaan, moeten de totale liftkosten in overweging worden genomen, waarbij ook de resterende levensduur een rol kan spelen. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de gebruikers van nu en hun wensen van nu die bijvoorbeeld naast veiligheid, comfort, toegankelijkheid ook eisen aan energieverbruik kunnen behelzen. Te alle tijde staat in deze afweging de veiligheid of het verbeteren van de veiligheid bovenaan, waarbij de zes punten van de SNEL-norm centraal staan.

Vergelijk prijs en kwaliteit en kies de juiste partner voor uw liftrenovatie.

Maak weloverwogen de juiste beslissing, het is altijd verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken voor u besluit met welke partner u de liftrenovatie wilt gaan uitvoeren. De eerste stap hierin is om meerdere offertes aan te vragen. Hieronder kunt u gratis en vrijblijvend 3 offertes aanvragen van erkende liftbedrijven voor het renoveren van uw lift(en).

Klik hier en ontvang 3 offertes voor renovaties

lift open man meet