Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een renovatie.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat en waarom is een liftrenovatie nodig?

Elke lift is op een gegeven moment toe aan wat groter onderhoud in de vorm van een echte opknapbeurt ofwel liftrenovatie genoemd. De lift kan verouderd of versleten zijn waardoor misschien de besturing moet worden vervangen of het interieur moet worden aangepast en gemoderniseerd.

Veiligheidseisen

Ook kunnen veiligheidseisen veranderen, waardoor (oudere) liften bepaalde aanpassingen nodig hebben. Het is niet altijd nodig een oudere lift geheel te vervangen, vaak is door middel van modernisering aan de installatie en aanverwante zaken, liftrenovatie een voordeliger alternatief.

Moderniseren

Bij het moderniseren van een lift kan het interieur worden aangepast aan de eisen en ‘look en feel’ van deze tijd en kunnen onderdelen en/of de gehele besturing worden vervangen. Als echt alles moet worden aangepakt, dan is het installeren van een geheel nieuwe lift soms toch de beste optie. Veiligheid staat voorop, ook bij liftrenovatie.

Afweging helmaal of gedeeltelijk?

De afweging tot modernisering of gehele of gedeeltelijke vervanging hangt altijd af van veiligheid en alle veiligheidseisen waaraan een moderne lift aan moet voldoen. Daarnaast is het, ondanks eerst een uitgave, kostenbesparend een lift te moderniseren.

Onderdelen vervangen

De lift kan door het vervangen van onderdelen betrouwbaarder (en daarmee veiliger) worden en dit kan leiden tot minder onderhoud en dus minder kosten. Daarbij zal de lift door vervanging van specifieke onderdelen efficiënter en daarmee energiezuiniger worden.

Levensduur

Ook kan de levensduur van de lift worden verlengd wanneer bepaalde onderdelen tijdig worden vervangen. Daarbij zorgt modernisering bijna altijd voor meer ‘ritcomfort’, waardoor het gebruiksgemak en de gebruikersvriendelijkheid door liftrenovatie wordt vergroot.

Vraag nu offertes aan voor renovatie en modernisering van uw lift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van renovatie en modernisering van alle soorten liften. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw lift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor renovaties

man staat in glazen lift houdt reling vast en kijkt naar buiten