Wij helpen u graag!

Bel gerust: 020-261 56 77

Vul hieronder uw postcode in en ontvang 3 liftoffertes.
Alle soorten liften, liftrenovatie en onderhoud

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Tips voor een VvE voor liftonderhoud

Bij het renoveren en onderhouden van een lift door een Vereniging van Eigenaren is het goed een aantal zaken op scherp te houden:

Vijf tips voor liftonderhoud

  • Een precieze opdrachtomschrijving maken: formuleer de opdracht zo specifiek mogelijk. Laat dit bij voorkeur doen door een specialist, zodat er na afloop geen discussie ontstaat over extra risico’s en kosten.
  • Bekijk de totale kosten: bij het beoordelen van offertes worden vaak alleen de initiële kosten overwogen, soms zijn deze vanwege bijvoorbeeld beperkte garantie of zonder materiaalkosten of arbeidskosten, niet het meest voordelig. Overweeg alle opties goed en bereken de totale kosten.
  • Verdien op de btw: het inwinnen van informatie over btw-voordelen met betrekking tot de lift kan een financieel voordeel opleveren.
  • Bekijk de liftservice kritisch: bekijk de service van het onderhoudscontract zorgvuldig. Regelmatig evalueren kan een goede analyse zijn van de concurrentie en kan ook dienen om als VvE goed te weten wat de gemaakte afspraken zijn.
  • Een eigen CAR-verzekering afsluiten: het is wellicht verstandig om als VvE een verzekering af te sluiten die alle schade dekt die door de lift en werkzaamheden aan de lift kunnen ontstaan. Door het aangaan van een Construction All Risk-verzekering (CAR) wordt alle uitgekeerde schade aan de Vve uitgekeerd en dit kan een hoop frustratie voorkomen onder de leden.

Vergelijk prijs en kwaliteit en kies de juiste partner voor uw liftonderhoud.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor onderhoud personenliften

Monteur met gele helm sleutelt aan een liftmechaniek