Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Staveren & Livenco

Staveren & Livenco is een relatief jong bedrijf wat sinds 2010 bestaat en actief is binnen de onderhoudsbranche. Ze beheren complete liftinstallaties en kunnen hier ook advies over geven. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhoud aan liften maar ook gevelliften en autmatische deuren. Ze bieden verschillende onderhoudscontracten aan

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar liftonderhoud en service, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de liftonderhoud offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 41)

Matrix prijs kwaliteit Staveren & Livenco
(Afbeelding 41)

 

Reviews op internet

Staveren & Livenco krijgt op Google 0 sterren van de 5. Er hebben nog geen beoordelaars een review geschreven over Staveren & Livenco

(zie afbeelding 42)

Staveren & Livenco BV reviews

Afbeelding 42

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Staveren en Livenco offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Staveren & Livenco

Het bedrijf is in 2010 opgericht en is sinds die tijd actief in de complete installatiebranche. Doordat ze advies geven en ook de keuringen kunnen uitvoeren is deze partij met name geschikt voor het MKB.

Services

Staveren & Livenco is een groot liftonderhoudsbedrijf voor personenliften en geveliften en automatische deuren. Ze voeren ook renovatie en reaparaties aan liften uit.

Actief in welke regio?

Staveren & Livenco biedt haar producten en diensten aan in héél Nederland.

Organisatiegrootte Staveren & Livenco

Staveren & Livenco heeft een groot team van erkende en gecertificeerde liftonderhoudsmonteurs in dienst.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Staveren & Livenco. zit aan de Midwaystraat 510, 1339 NM in Almere.

Aantal monteurs

Staveren & Livenco heeft een 150 tal liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige- Skylift - Qlift 

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over andere liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken