Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Liftzorg

Liftzorg is een leverancier in trapliften en huisliften. Naast de bekende A-merken zoals TKE, Smienk, en Handicare. Ze leveren ook platformliften. Ze zijn in het gat gedoken wat sinds een aantal jaren ontstaan is omdat er steeds meer vergrijzing plaatsvindt in ons land. Ze hebben deze ruimte gevuld met het relatief nieuwe bedrijf Liftzorg. Liftzorg heeft een Landelijk servicenetwerk en een team van professionele en gecertificeerde monteurs, werkzaam door het hele land.

Gratis traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar trapliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven uit Nederland en België sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers zoals Liftzorg binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften en huisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 43)

 Prijs Kwaliteit Matrix Liftzorg trapliften
(Afbeelding 43)

 

Reviews op internet

Omdat ze relatief nieuw zijn heeft Liftzorg op Google nog 0 beoordelaars Liftzorg. Er is dus geen positieve beoordeling voor Liftzorg geplaatst. (zie afbeelding 44)

 Liftzorg reviews
Afbeelding 44

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€1.750 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)
Traplift Liftzorg Solide

Huislift (€15.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

 

Ontstaansgeschiedenis Liftzorg Trapliften

Het bedrijf werd in 2022 opgericht met het idee om voor mensen die wankel ter been zijn of waar traplopen een probleem voor is een oplossing te bieden. Het is dus een nog vrij jong bedrijf binnen de liftenbranche.

Traplift Services

Liftzorg levert voor iedere trap een veilige en goede oplossing. Liftzorg levert: trapliften, huisliften en platformliften. Liftzorg zorgt ook voor de plaatsing en het onderhoud van uw lift, en voor andere servicetaken
zoals het verhelpen van eventuele storingen of reparaties aan uw traplift. 

Actief in welke regio?

Liftzorg biedt haar producten en diensten in Nederland

Organisatiegrootte Liftzorg

Liftzorg is een kleinere partij die trapliften en huisliften levert in Nederland

Kantoren

Het hoofdkantoor van Prisofas B.V. | Liftzorg  zit aan de Marconistraat 6 te Heerhugowaard.

B.V. informatie

Prisofas BV is een deelneming van Stichting administratiekantoor Juristu Holding Beheer.

Aantal monteurs

Liftzorg heeft enkele liftmonteurs in dienst die ervaren en deskundig zijn die in heel Nederland opereren.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - TKElevator - Smienk - Stannah - Otolift

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken