Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Axess Liften

Axxes Lift Solutions onderdeel van de Value8 Tech Group. Het bedrijf gaat mee met de markt en legt focus op innovatie en het ontwikkelen van platformliften. Axxes lift solutions kreeg van het Liftinstituut goedkeuring voor het leveren van platformliften in 1998. Ze hebben al meer dan vijfduizend liften in Nederland geinstalleerd. Modernisatie of renovatie voert Axxes liften ook uit echter kan het bedrijf ook brancardliften, woonhuisliften en personenliften leveren en onderhouden.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Bent u benieuwd naar de pijs van huislift van Axess Liften? Bekijk dan de prijsinformatie die we hieronder verschaffen. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftmerken zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftfabrikanten de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 32)

Matrix Axxes Liften
(Afbeelding 32)

 

Reviews op internet

Axess Liften krijgt op Google 3 sterren van de 5. Er hebben 2 beoordelaars een review geschreven over Axess Liften (zie afbeelding 33)

afbeelding 33 van reviews van Google over Axxes Liften
Afbeelding 33

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe Axess lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Bekijk de Axess Liften Prijslijst aan de hand van de volgende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften en cabineliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€1.250 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid liftonderhoudscontract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Axess lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Services

Axess Lift B.V. heeft bestekservice en een 24/7 servicelijn met een landelijke dekking.

Actief in welke regio?

Axess Liften levert haar producten en diensten aan in Nederland

Organisatiegrootte Axess Liften

Axess Liften heeft door de fabriek opgeleide monteurs in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Axess B.V. zit aan de Vredeweg 7, 1505 HH te Zaandam

Aantal monteurs

Axess Liften heeft 6 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp  - Axxes Liften - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken